Віце-Провінції
/images/banners/Sliders/Confirm_uk.jpg

21 05 15 121 травня 2015 року Конгегація Східних Церков з нагоди Року Богопосвячених Осіб організувала духовну віднову для настоятелів і настоятельок східних католицьких монаших Чинів чи Згромаджень з головним осідком у Римі. Отці Маріонітського Чину Святого Антонія Великого прийняли бажаючих у Колегії святого Ісаї, що розміщується на Viadi Afforalasino, 68 в Римі.

02 12 16 1На прохання регіонального координатора українських спільнот «Матері в Молитві» в Італії п. Лідії Викович до Архимандрині м. Дії Стасюк про участь сестри – монахині василіянки в їхніх зборах та духовну підтримку, цю справу було поручено с. Назарії Михайлюк. Духовний заклик Світового руху спільнот "Матері в молитві" є: "Єднаючись у молитві, ми врятуємо наших дітей".

02 12 16 2Стараючись відповісти на заклик Церкви, пов'язаний з Роком Богопосв'ячених осіб, було вирішено поширювати інформацію про працю Сестер Чину Святого Василія Великого. Для цього були створені банери , а також – заплановані зустрічі з різними спільнотами.

Цього року відбулося кілька Провінційних та Віце – Провінційних Капітул виборів та справ. З травневого Генерального Вісника 2015 року стало відомо про результати виборів у Віце – Провінції Св. Василія і Св. Макрини в Крижевцях, Хорватія та Провінції Матері Божої Неустанної Помочі в Юніонтавн, Пенсільванія США.

02 12 16 315-19 червня в Римі проходила Міжнародна Конференція для координаторів спільнот «Матері в молитві».

04 07 15Сестри Василіянки Провінції Матері Божої, м. Пряшів, Словаччина 18 червня розпочали Капітулу Справ, яка тривала до 21 червня, 2015. З 2 липня було розпочато Капітулу. З 4 липня було обрано нову Протоігуменю - с. Даниїлу Штефкову та Провінційну Раду.

30 08 15 130 серпня 2015 р.Б. в Крижевцях (Хорватія) відбулося святкування  100-літнього Ювілею Віце – Провінції Св. Василія і св. Макрини  з нагоди приїзду сестер Василіянок до Крижевець

16 08 15 1В серпні місяці 2015 року с. Назарія Михайлюк разом з іншими сестрами з Провінції Пресвятої Тройці: с. Дією Загурською, с. Євстахією Романчук, с. Михаїлою Кіндрою та с. Христофорою Тернинко розписували вівтарну частину монастирської каплиці Введення в Храм Пресвятої Богородиці в Житомирі (Україна), яка роміщена поруч з монастирем сестер Василіянок.

13 09 15 1В Україні з 10 по 13 вересня 2015 р.Б. в Провінції Пресвятої Тройці Сестер Василіянок відбулася Капітула, яка проходила м. Рудно біля Львова в колишніх приміщеннях семінарії Святого Духа Львівської Архиєпархії.

18 09 15 1Від 14 по 18 вересня 2015 р. у Львові відбулася Асамблея богопосвячених осіб РКЦ та УГКЦ«Євангельське сопричастя богопосвячених осіб РКЦ та УГКЦ в Україні». В ній взяло участь понад 600 представників різних Чинів і Зромаджень з України і з-поза її меж. Від Генеральної Курії Сестер Василіянок була присутня с. Назарія Михайлюк.

This website uses cookies to improve your experience.

By closing this banner, scrolling through this page or by clicking on any element You consent to the use of cookies.

We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.